Gelaatsbehandelingen en maquillage

Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die je bij April2 kan boeken. Kom je graag langs, klik dan hieronder op de "Boek Nu" knop of contacteer me via jessica@april2.be. De openingsuren vind je terug op de Contact pagina

 

BOEK NU

 

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de Groenstraat 3 te Oud-Heverlee

 

Gelaatsverzorging
Alle gelaatsverzorgingen zijn inclusief reiniging, diepte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, masker en ontspannende gelaatsmassage (jaderollers of drukpuntmassage, afhankelijk van de behandeling). De verzorging wordt afgerond met een serum, een oog- en dagcrème, en een licht gekleurde beauty balm, indien gewenst. 

Hydratatie en extra voeding

Hydraterende Basisverzorging
Deze klassieke gelaatsbehandeling focust op het weer in balans krijgen van de hydratatie van de huid. Er wordt gewerkt met een zalig verfrissend en kalmerend gel masker. Tijdens het inwerken van het masker wordt u getrakteerd op een ontspannende hand- en armmassage. 
€70,00
60 min

Voedende Basisverzorging
Deze klassieke gelaatsbehandeling is een topper voor tijdens de winter, want gaat focussen op huidjes die afzien van de temperatuurschommelingentussen binnen en buiten, roodheid, couperose, rosacea, enz. Hier werk ik met een zeer zacht, crèmemasker aangevuld met een pompje voedende rozebottelolie voor de gelaatsmassage. Nadien wordt het crèmemasker opnieuw gebruikt om volledig te laten inwerken en krijgt u een zalige hand- en armmassage. 
€80,00
70 min

Hydratatie Ten Top!
Zalige behandeling voor alle gedehydrateerde en gevoelige huidjes of huidjes die snel neigen naar roodheid. Geweldige ontspanning, zeker ook in de winter, met een vliesmasker gemaakt van biologisch afbreekbare houtvezel doordrenkt in een unieke formule van plantextracten en een sap met hyaluronzuur. Hierover wordt een aangename jaderoller massage uitgevoerd. Mijn persoonlijke favoriet! 
€90,00
60 min

Zuivering

Zuiverende Gelaatsverzorging
Dit is een speciale, ontgiftende gelaatsbehandeling, zeer geschikt voor de vette of doffe huid of de huid met (neiging tot) acné. Ik maak à la minute een kleimasker voor je klaar met zeer zuiverende werking voor het gelaat. Tijdens het inwerken van het masker krijg je een ontspannende hand- en armmassage. 
€90,00
80 min

Versterking en Herstel

Intensieve Herstelling
Heeft je huidje afgezien van de koude, of net van uitgebreide zonnestralen, dan help je het met deze exclusieve, actieve behandeling weer herstellen. Een met vitamines C en E geïnfuseerde gel en krachtige anti-oxidanten uit groene thee zorgen voor een betere hydratatie, een verheldering van de teint en het huidweefsel wordt versterkt en hersteld. Tijdens het inwerken van het masker wordt u getrakteerd op een ontspannende hand- en armmassage. De gelaatsmassage nadien wordt uitgevoerd met de jaderollers. Heerlijk ontspannend! 
€100,00
90 min

Anti-Ageing

Fruitzurenkracht
Wil je echt inzetten op huidverbetering, pigmentvlekjes en fijne lijntjes aanpakken en je huid verhelderen, dan is deze behandeling met een fruitzuurpeeling iets voor jou. Deze op gel gebaseerde behandeling begeleidt de huid intensief bij zijn herstel. In tegenstelling tot andere AHA (Alpha Hydroxy Acid - fruitzuren) peelings, bevat deze formule de verzorgende bestanddelen van aloe vera en olijfbald extract die helpen om de huid koel, gekalmeerd en fris te laten aanvoelen.
* Geen gelaatsmassage bij deze behandeling, wel een ontspannende hand- en armmassage tijdens de inwerking van het masker. *
Voor een optimaal resultaat, wordt deze behandeling ook in een kuur van zes behandelingen aangeboden, verspreid over 12 weken (prijs: 5 betalen + laatste gratis). Neem hiervoor contact op met mij zodat we alle behandelingen juist inplannen.
Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen. 
€65,00
45 min

Fruitzurenkracht Relax+
2-in-1: Wil je graag focussen op huidverbetering met de fruitzuurpeeling (zie behandeling 'fruitzurenkracht'), maar heb je ook nood aan ontspanning, combineer dan beide met deze gelaatsverzorging. Bovenop de behandeling met de fruitzuurpeeling, krijg je een extra gelaatsmasker en gelaatsmassage. Perfect! 
€100,00
90 min

De Ultieme Anti-Ageing Behandeling
Deze behandeling is speciaal samengesteld met de rijpe huid in het achterhoofd. We gaan nog een stapje verder en voegen naast fruitzuren ook melkzuur toe aan de peeling. Deze laatste bevordert het sneller afstoten van de bovenste huidcellen voor een nieuwe celgeneratie.
* Geen gelaatsmassage bij deze behandeling, wel een ontspannende hand- en armmassage tijdens de inwerking van het masker. *
Voor een optimaal resultaat, wordt deze behandeling ook in een kuur van zes behandelingen aangeboden, verspreid over 12 weken (prijs: 5 betalen + laatste gratis). Neem hiervoor contact op met mij zodat we alle behandelingen juist inplannen.
Deze behandeling is niet geschikt voor de gevoelige huid en niet geschikt voor zwangere vrouwen.
€80,00
45 min

Ogen Special

Sprankelende Ogen
Een streling voor het ooG: deze behandeling focust op de huid rond je oogjes. We pakken donkere kringen en fijne lijntjes extra aan met specifieke oogmaskers en een massage van de zone rond de ogen. Deze behandeling kan je alleen boeken of samen met één van bovenstaande gelaatsverzorgingen (selecteer in dat geval beide verzorgingen bij het boeken van je afspraak). 
€30,00
20 min

 

Maquillage

Dag Make-Up € 30,00 30 min
Avond/Feest Make-up € 45,00 45 min
Make-Up Workshop (1 persoon) € 65,00 1 uur
Make-Up Workshop (min 4 personen)  € 40,00/persoon  2 uren