Nieuws

 • 🧘 StudioMino Aromatherapie 🤌🏼

  De voorbije maanden – of moeten we zeggen het voorbije jaar – gaven ons heel wat onzekerheid en onrust, en brachten velen onder ons uit balans. Barbara Vanbunder, zaakvoerster van StudioMino, ontwikkelde een reeks etherische oliën om te verstuiven in je woon- en werkruimte om geest en lichaam terug in balans te brengen.
 • 💓 Instant Crush Collection: Come Fall in Love 💓

  The waiting is almost over... In a couple of days' time the new Studio Mino make-up collection will be available on our webshop: Instant Crush! Come Fall In Love... 

  Goed nieuws! Binnenkort kan ik eindelijk de nieuwe make-up collectie van Studio Mino toevoegen aan de webshop: Instant Crush! Klaar voor de 'coup de foudre'? 

 • Biologische huidverzorging, hoe en waarom?

  OrganicSpa hecht veel waarde aan ‘truth within labelling’, met andere woorden: correcte en eerlijke informatie weergeven op de producten, duidelijk voor iedereen die het product gebruikt. 

  De term ‘biologisch gecertificeerd’ betekent dat de boerderij waar de ingrediënten vandaan komen, werd getest en goedgekeurd door een onafhankelijke certificeringsinstantie. De ingrediënten worden geteeld en verwerkt zonder synthetische chemicaliën, pesticiden, kunstmatige meststoffen of genetische gemodificeerde plantensoorten (d.w.z. dat het genetische materiaal gewijzigd is door gebruik te maken van genetische technologie). 

  Bij OrganicSpa zetten ze zich in om ingrediënten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, met behoud van volledige authenticiteit en transparantie. OrganicSpa producten zijn gecertificeerd met ofwel de ACO (Australian Certified Organic) en/of de USDA (het nationale biologische programma van de VS), beide onafhankelijke, door de overheid gecontroleerde instanties. Weet dat bij de Europese certificaten de vereisten vele malen lager liggen en deze bovendien niet door de overheid, maar door commerciële bedrijven uitgereikt worden.